Tudj meg többet!

Törzsvásárlói plasztik kártya nyomtatás

Törzsvásárlói kártya 1
Törzsvásárlói kártya 2
Törzsvásárlói kártya 3
Törzsvásárlói kártya 4
20+ év tapasztalat!

Törzsvásárlói plasztik kártya készítés

 • Mennyiségi kedvezmény

  Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
 • Tervezési szolgáltatás

  Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
 • Gyors szállítás

  Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
 • Express szolgáltatás

  Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
 • Garancia

  100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

A törzsvásárlói kártya egy olyan eszköze a vállalkozásoknak, amellyel azt tudja üzenni az ügyfelei felé, hogy kiemelt figyelmet szentel a visszatérő vásárlóinak. Ezek a kártyák nem csupán a megbecsülés és tisztelet kifejezése az adott cég részéről, hanem stratégiai eszközök is a vállalati marketing tevékenységekben.

Törzsvásárlói kártya felhasználási lehetőségei:

 • Szolgáltatói szféra: étterem, kozmetika, fodrászat, szolárium, szépségszalonok stb.
 • Kiskereskedelem: drogéria, ruházati-, műszaki üzlet stb.
 • Hűségprogramok és kedvezmények
 • Exkluzív ajánlatok
 • Vásárlástörténet és személyre szabott ajánlatok
 • Vásárlói visszajelzések és értékelések

Használj Te is törzsvásárlói kártyát

A vásárlások során a pontgyűjtési lehetőségek, valamint a kizárólag kártyabirtokosoknak szóló promóciók és exkluzív kedvezmények mind olyan kiváltságok, amelyekkel a hűséges vevőket megbecsülése kifejezhető. A törzsvásárlói kártyák tehát nem csak önmagukban a funkcionalitást szolgálják, hanem segítik a vállalkozás brandjének erősítését is. A logó, a színek és a grafikai elemek mind hozzájárulnak a kártya könnyű felismerhetőségéhez és ezáltal a kereskedelmi szolgáltató azonosíthatóságához. A törzsvásárlói programok napjainkban már alapvető fontossággal bírnak a márkakép építésében és a vásárlói hűség elősegítésében, ezáltal kiépítve hosszú távú kapcsolatokat az ügyfeleikkel. A vásárlók ezáltal érzékelik a törzsvásárlói kedvezmények és a kártya ismételt használata által nyújtott megbecsülést, ami tovább erősíti a pozitív benyomást.

Törzsvásárlói kártya a siker kulcsa

A törzsvásárlói kártyák nem csupán praktikusak és tartósak, hanem egyediségük révén izgalmas lehetőségeket is kínálnak a vállalkozása számára. Használja ki kreativitását, tervezze meg kártyáit úgy, hogy azok tükrözzék vállalata egyedi stílusát és értékeit! A törzsvásárlói kártya így nem csupán egy funkcionális eszköz lesz, hanem egy értékes segítség a vevői hűség és elégedettség növelésére.

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!