Tudj meg többet!

Sportbérlet plasztik kártya nyomtatás

Sportbérlet plasztik kártya nyomtatás gyártás 1
Sportbérlet plasztik kártya nyomtatás gyártás 2
Sportbérlet plasztik kártya nyomtatás gyártás 3
Sportbérlet plasztik kártya nyomtatás gyártás 4
20+ év tapasztalat!

Sportbérlet plasztik kártya készítés

 • Mennyiségi kedvezmény

  Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
 • Tervezési szolgáltatás

  Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
 • Gyors szállítás

  Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
 • Express szolgáltatás

  Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
 • Garancia

  100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

A sportbérlet kártyák alkalmazása egy fitneszközpontban, uszodában vagy más sportlétesítményben rendkívül hatékony megoldást jelent a gyors és biztonságos ügyfélkezeléssel járó feladatok ellátására. A hagyományos, papír alapú bérletek adminisztrációja időigényes és fáradságos munkával jár, ráadásul a gyors kopás miatt gyakran még lejártuk előtt ki kell azokat ismételten nyomtatni. Mágnescsíkkal ellátott kártyák használatával pedig további előnyöket érhetünk el, például gyors és hatékony öltözőszekrény-kezelést, automatikus beléptetést különböző részlegekhez, mint például a szauna.

Sportbérlet kártya felhasználási lehetőségei:

 • Fitness- és konditerem
 • Szolárium
 • Szabadidőközpont

Használj Te is sportbérlet kártyát

A sportbérlet plasztikkártyák nem csak a beléptetési folyamatot könnyítik meg, hanem kiválóan használhatóak reklám- és márkaépítési célokra is. Az alapvető információk feltüntetése mellett lehetőség kínálkozik a létesítmény vagy vállalkozás bemutatására is, kiemelve a kereskedelmi tevékenység minőségét, elérhető szolgáltatásokat és más fontos információkat. A sportbérlet kártyák testre szabhatósága lehetővé teszi, hogy megjelenítsék a szolgáltató arculatát, és az egyedi dizájn segít a márkahűség erősítésében.

Sportbérlet kártya a siker kulcsa

A sportbérlet kártyák rendkívül tartósak és ellenállók, így hosszú távon biztos megoldást nyújtanak. A kártyák gyártásához felhasznált elsőosztályú anyagoknak köszönhetően kevésbé érzékenyek a külső behatásokra, és könnyen integrálhatóak különböző rendszerekbe a mágnescsíkok segítségével. Válassza műanyag kártyáinkat, és lépjen előre az ügyfélkezelés és beléptetés terén, miközben kiemeli vállalkozásának exkluzivitását és szolgáltatásainak minőségét!

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!