Tudj meg többet!

Bérlet plasztik kártya nyomtatás

Bérlet kártya 1
Bérlet kártya 3
Bérlet kártya 2
Bérlet kártya 4
20+ év tapasztalat!

Bérlet plasztik kártya készítés

 • Mennyiségi kedvezmény

  Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
 • Tervezési szolgáltatás

  Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
 • Gyors szállítás

  Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
 • Express szolgáltatás

  Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
 • Garancia

  100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

Manapság szinte minden háztartásban megtalálható legalább egy olyan családtag, aki rendelkezik valamilyen tagsági vagy bérlet kártyával. Ezek a műanyag kártyák hosszú élettartamúak és praktikusak, kiválóan szolgálnak az edzőtermek, szoláriumok és szabadidőközpontok állandó látogatóinak azonosítására, lehetővé téve számukra, hogy gyorsan és egyszerűen igazolják jogosultságukat.

Bérlet kártya felhasználási lehetőségei:

 • Fitness- és konditerem
 • Szolárium
 • Szabadidőközpont

Használj Te is bérlet kártyát

A bérletkártyák mára az életünk szerves részévé váltak, és szinte minden háztartásban megtalálhatóak. Ezek a plasztikkártyák nemcsak a fitnesz- és edzőtermek, szoláriumok vagy szabadidőközpontok bérleteseinek nyújtanak könnyű és gyors jogosultságigazolási lehetőséget, hanem számos további előnnyel is járnak.
A bérletek rendkívül széles skálán testre szabhatóak, lehetővé téve a kibocsájtójának, hogy szabályozza, milyen szolgáltatásokra, és azon belül is milyen időtartamra jogosult a kártyatulajdonos. A fentieken kívül ezek a kártyák ideálisak továbbá rendezvényekre való beléptetésre, valamint különféle kedvezmények és előnyök igazolására is, így kiterjesztve a kártyák funkcionalitását és a felhasználók számára nyújtott kényelmet.

Bérlet kártya a siker kulcsa

Emellett a bérletkártyák előnyei nem merülnek ki csupán az egyszerű jogosultságkezeléssel, hanem kiemelt szerepet játszanak a márkaépítés folyamatában is. Az egyedi tervezés és testreszabhatóság révén a kártyák hozzájárulnak a szervezet arculatának erősítéséhez és értékeinek kifejezéséhez is. A digitális adatok és rendszerek mögött rejlő technológia lehetővé teszi a szervezet számára, hogy személyes kapcsolatokat építsen ki tagjaival, fokozva a hűséget és elégedettséget. Ezen kártyák alkalmazása tehát egy modern, hatékony és sokoldalú megoldás, amely egyaránt szolgálja a szervezet és a tagok érdekeit a mindennapi életünkben.

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!