Tudj meg többet!

Belépő / Kulcs / Ajtónyitó plasztik kártya nyomtatás

Belépő kulcs kártya 1
Belépő kulcs kártya 2
Belépő kulcs kártya 3
Belépő kulcs kártya 4
20+ év tapasztalat!

Belépő / Kulcs / Ajtónyitó plasztik kártya készítés

 • Mennyiségi kedvezmény

  Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
 • Tervezési szolgáltatás

  Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
 • Gyors szállítás

  Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
 • Express szolgáltatás

  Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
 • Garancia

  100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

A belépő- vagy kulcskártyák kiemelkedően fontos szerepet játszanak intézmények, vállalkozások és rendezvények biztonsági rendszereiben. Ezek a műanyag kártyák nem csupán az azonosítást és jogosultságok ellenőrzését teszik lehetővé, hanem személyre szabhatóak is, alkalmasak például elektronikus adattárolásra, és a modern beléptető rendszerekbe való integrálásra is.

Belépő / Kulcs / Ajtónyitó kártya felhasználási lehetőségei:

 • Cégek és intézmények belső beléptető rendszerei
 • Hotelek és szállodák
 • Konferenciák és rendezvények
 • Egészségügyi intézmények
 • Okos otthonok és lakóközösségek
 • Gyárak és ipari intézmények

Használj Te is belépő / kulcs / ajtónyitó kártyát

A belépő / kulcs / ajtónyitó kártyák, amelyek teljes mértékben testre szabható dizájnokkal rendelkeznek, nem csupán biztonsági célokat szolgálnak, hanem lehetőséget teremtenek a vállalkozás egyéni preferenciáinak kifejezésére is. A vállalati logó, színvilág és egyéb grafikai elemek segítségével a kártyák nemcsak funkcionalitásukban, hanem esztétikailag is a cég arculatához igazíthatók. Az elektronikus adattárolásnak köszönhetően a belépőkártyák olyan információk tárolására is alkalmasak, mint például a jogosultságok, belépési időpontok vagy a látogatók aktuálisan fontos adatai. Ez különösen hasznos többek között a portaszolgálatok és biztonsági rendszerek számára, akik így gyorsan és hatékonyan ellenőrizhetik a belépők jogosultságait.

Belépő / kulcs / ajtónyitó kártya a siker kulcsa

A belépő / kulcs / ajtónyitó kártyák biztonsági lehetőségekkel is felszerelhetőek, például fényképpel, mágnescsíkkal és aláírással, így megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek is. A modern automatizált beléptető rendszerekkel való kompatibilitásuk lehetővé teszi az illetéktelen belépések hatékony ellenőrzését.
Ezen túlmenően a belépő / kulcs / ajtónyitó kártyák kiválóan alkalmasak olyan biztonságos beléptető rendszerek kialakítására, amelyek nem csak hatékonyak, hanem költséghatékonyak is. Az ilyen kártyarendszerek nemcsak a fizikai biztonságot növelik tehát, hanem a vállalkozás profizmusára is rávilágítanak és erősítik annak identitását.

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!