Tudj meg többet!

Hűségkártya nyomtatás

Hűségkártya nyomtatás, gyártás 1
Hűségkártya nyomtatás, gyártás 2
Hűségkártya nyomtatás, gyártás 3
Hűségkártya nyomtatás, gyártás 4
20+ év tapasztalat!

Hűségkártya készítés

  • Mennyiségi kedvezmény

    Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
  • Tervezési szolgáltatás

    Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
  • Gyors szállítás

    Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
  • Express szolgáltatás

    Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
  • Garancia

    100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

A hűségkártya rendkívül hatékony eszköz mind az eladók, mind pedig a vásárlók számára, a hagyományos törzsvásárlói programokon túl pedig számos előnnyel is rendelkezik, lehetővé téve a szorosabb kapcsolatok kialakítását ügyfelekkel. A rendszeres árkedvezményeken túl a hűségkártya exkluzív és személyre szabott lehetőségeket kínál a kártyabirtokosok számára, ezzel is tovább növelve a vásárlói elégedettséget és hűséget.

Hűségkártya felhasználási lehetőségei:

  • Exkluzív kedvezmények
  • Pontgyűjtő programok
  • Személyre szabott ajánlatok

Használj Te is hűségkártyát

A hűségprogramok kártyája kiváló eszköznek bizonyul mind a kereskedők, mind a fogyasztók számára, kínálva több előnyt a klasszikus vásárlói klubokhoz képest, és elősegítve az ügyfelekkel való mélyebb kapcsolatok építését. A szokásos kedvezményes ajánlatok mellett ezek a kártyák különleges és testreszabott ajánlatokat is tartalmaznak a tulajdonosaik részére, amelyekkel tovább fokozzák a vevők elégedettségét és lojalitását.

Hűségkártya a siker kulcsa

A kártyabirtokosok számára a hűségkártyák által nemcsak az exkluzív ajánlatok válnak elérhetővé, hanem egyedi ajándékokra és szolgáltatásokra is jogosulttá válhatnak. A hűségkártya lehetőséget teremt tehát arra, hogy a vállalkozása a vásárlási szokások elemzésével még inkább személyre szabja kínálatát, és egyedi lehetőségeket kínáljon a vásárlóinak, figyelembe véve azok egyedi igényeit. Az egyedi grafikával ellátott műanyag kártya továbbá nem csak a funkcionális feladatainak az ellátására alkalmas, hanem lehetőséget nyújt a vállalkozás márkaimázsának és az ügyfélhűség és elégedettség növeléséhez is.
A vásárlók érzékelik és értékelik a különleges figyelmet, valamint az egyedi ajánlatokat, kedvezményeket. A vásárló-eladó kapcsolatok magasabb szintre emelése ezáltal lehetővé teszi, hogy a vállalkozása hosszú távon élvezze a vevői bizalmát, és tovább fokozza a vásárlói élményt.

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!