Tudj meg többet!

Klub/Tagsági plasztik kártya nyomtatás

Klub, tagsági kártya 5
Klub, tagsági kártya 1
Klub, tagsági kártya 2
Klub, tagsági kártya 3
Klub, tagsági kártya 4
20+ év tapasztalat!

Klub/Tagsági plasztik kártya készítés

  • Mennyiségi kedvezmény

    Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
  • Tervezési szolgáltatás

    Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
  • Gyors szállítás

    Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
  • Express szolgáltatás

    Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
  • Garancia

    100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

Elavulttá vált a papíralapú tagsági nyilvántartás! A személyre szabott műanyag tagsági kártyák tökéletes megoldást nyújtanak sportegyesületek, klubok, edzőtermek és szabadidőközpontok tagjainak, lehetővé téve számukra, hogy könnyedén és gyorsan igazolják jogosultságukat. Ezek a kártyák azonban ennél sokkal többre képesek! Használhatók eseményekre történő belépés biztosítására, különböző szolgáltatások igénybevételére vagy akár különféle kedvezmények megszerzésére is.

Klub, tagsági kártya felhasználási lehetőségei:

  • Egyesület, Klub
  • Fitness- és konditerem
  • Wellness- és szabadidőközpont

Használj Te is klub, tagsági kártyát

Felejtse el a klubtagság nehézkes és körülményes a papír alapú nyilvántartását! Az egyedileg nyomott plasztik klubtagsági kártya kiválóan alkalmas egyesületek, klubok, fitnesz- és konditermek, szabadidőközpontok számára a jogosultságok egyszerű és gyors igazolására. A tagsági kártyák használata valójában azonban ennél sokkal több lehetőséget rejt magában, mivel alkalmasak lehetnek többek között rendezvényekre való beléptetésre, szolgáltatások igénybevételére, kedvezmények igazolására is. A klubtagsági kártyák használata tehát, mind a felhasználó, mind pedig az adott szervezet, egyesület számára kizárólag pozitív hozadékkal szolgál.

Klub, tagsági kártya a siker kulcsa

Ezen kártyák segítségével a jogosultságok könnyen és biztonságosan igazolhatóak, minimalizálva ezzel az esetleges viták vagy félreértések lehetőségét. Emellett a digitális nyilvántartásnak köszönhetően a tagsági adatok könnyen kezelhetőek, frissíthetőek, így mindig naprakész információk állnak rendelkezésre. A klubtagsági kártyák rendszere továbbá lehetőséget nyújt a személyre szabott kedvezmények és ajánlatok kialakítására, ezáltal fokozva a tagok elégedettségét és hűségét.
Az innovatív megoldások és a testre szabhatóság révén a klubtagsági kártyák nem csupán jogosultságok igazolására, hanem a szervezet márkaképének erősítésére is szolgálnak. Az egyedi design, logó és színvilág lehetőséget ad a kártyák testre szabására, így a tagok büszkén viselik és azonosítják magukat a közösség részeként. Ezen kártyák alkalmazása tehát a modern és hatékony tagsági rendszerek egyik elengedhetetlen elemévé vált a mai dinamikus és digitalizált világban.

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!