Tudj meg többet!

Pontgyűjtő plasztik kártya nyomtatás

Pontgyűjtő kártya 1
Pontgyűjtő kártya 2
Pontgyűjtő kártya 3
Pontgyűjtő kártya 4
Pontgyűjtő kártya 5
20+ év tapasztalat!

Pontgyűjtő plasztik kártya készítés

 • Mennyiségi kedvezmény

  Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
 • Tervezési szolgáltatás

  Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
 • Gyors szállítás

  Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
 • Express szolgáltatás

  Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
 • Garancia

  100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

A hűségpont kártya remek eszköz a marketingben számos kereskedelmi és szolgáltatói ágazatban, ahol a vásárlásokért pontok kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos virtuális egyenlegén. Ezeket a pontokat a fogyasztók később termékekért, szolgáltatásokért vagy kedvezményekért válthatják be.

Pontgyűjtő kártya felhasználási lehetőségei:

 • Szolgáltatói szféra: étterem, kozmetika, fodrászat, szolárium, igénybevételéhez
 • Kiskereskedelem: drogéria, ruházati-, műszaki-, bolt

Használj Te is pontgyűjtő, hűség kártyát

A pontgyűjtő kártya kifinomult marketingeszköz, mely kiemelkedő értéket nyújt a kereskedelmi és szolgáltatási szektorok számára egyaránt. Ezt az innovatív megoldást használva a vásárlások során a kártyabirtokos virtuális számlájára pontok kerülnek jóváírásra, melyek később számos előnnyel válthatóak be oly módon, hogy az az eladó és a fogyasztók részére egyaránt előnyökkel jár.

Pontgyűjtő, hűség kártya a siker kulcsa

A pontgyűjtő kártya alkalmazásával a vállalkozások nem csupán ösztönözhetik vásárlóikat a további fogyasztásra, de hosszú távú és szoros ügyfélkapcsolat kialakítására is alkalmas. Mindezen előnyök mellett ezek a kártyák nem csupán a vásárlások számának növekedését segítheti elő, hanem lehetőséget teremt az ügyfelek igényeinek és preferenciáinak mélyebb megértésére is, ez pedig további személyre szabott ajánlatok és kedvezmények kialakításához vezethet.

A pontgyűjtő kártyák nem csupán funkcionálisak, hanem időtállóak és exkluzivitást jelenthetnek a használója számára. Az azonosítás egyszerűsége érdekében lehetőség van különféle technológiák, mint például a sorszám, vonalkód, mágnescsík vagy RFID chip alkalmazására. Mindez nemcsak a pontok gyűjtését és beváltását teszi kényelmessé, hanem megerősíti az üzlet és vásárlói közötti köteléket, így egy értékes és hosszú távú kapcsolatot teremtve.

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!