Tudj meg többet!

Garancia plasztik kártya nyomtatás

Garancia kártya 4
Garancia kártya 3
Garancia kártya 2
Garancia kártya 1
Garancia kártya 5
20+ év tapasztalat!

Garancia plasztik kártya készítés

 • Mennyiségi kedvezmény

  Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
 • Tervezési szolgáltatás

  Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
 • Gyors szállítás

  Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
 • Express szolgáltatás

  Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
 • Garancia

  100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

A Garancia kártya használata tartós, hasznos és exkluzív megoldást kínál minden vállalat számára. Ez ideális választás különféle szolgáltatásokhoz (mint például fogászati kezelések, wellness központok) és termékekhez (úgy mint órák, ékszerek stb.) kapcsolódó garanciák igazolására, emellett kiválóan szolgál reklámozási célokra is.
A garancia kártyák könnyű azonosíthatóságát sorszámok, vonalkódok stb. biztosítják, de ha szükséges, személyre szabás is lehetséges, mint például a tulajdonos nevének és aláírásának megjelenítése.

Garancia kártya felhasználási lehetőségei:

 • Szolgáltatói szféra: fogorvos, egészségcentrum, stb.
 • Kiskereskedelem: óra-, ruházat-, műszaki bolt

Használj Te is garancia kártyát

A garancia kártya egy olyan időtálló, praktikus és exkluzív megoldás, amely igazi értéket képvisel minden vállalkozás számára. Különféle szolgáltatásokra (például fogorvos, egészségcentrum) és termékekre (például óra, ékszer stb.) vonatkozó garanciák igazolására szolgál, miközben kiváló reklámfelületként is funkcionál.
A garancia kártyák egyszerű azonosításához használhatóak többek között sorszámok és vonalkódok, de igény esetén még ennél jobban is személyre szabhatóak (név, aláírás mező stb). Ezen kártyák alkalmazása nem csupán az ügyfeleknek nyújt megbízható garanciát a szolgáltatások vagy termékek minőségére, hanem lehetőséget teremt a vállalkozásnak is a saját brandjének és szolgáltatásainak hatékony promóciójára is.

Garancia kártya a siker kulcsa

A garancia kártya nem csupán egy egyszerű plasztikkártya, hanem egy olyan stratégiai eszköz, amely elősegíti a vállalkozásának hosszú távú sikerét. Az exkluzív megjelenés és a személyre szabhatóság révén ez a kártya nem csak biztosíték a vásárlók elégedettségének és bizalmának megőrzésére, hanem a cég számára is hatékony eszköz a brandépítésben és marketing tevékenységében.

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!