Tudj meg többet!

Ajándék plasztik kártya nyomtatás

Ajándék kártya nyomtatás
Ajándék kártya gyártás
Ajándék kártya gyártás készítés
Ajándék kártya gyártás készítés
Ajándék kártya gyártás
Ajándék kártya gyártás nyomtatás
20+ év tapasztalat!

Ajándék plasztik kártya készítés

 • Mennyiségi kedvezmény

  Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
 • Tervezési szolgáltatás

  Igény esetén segítünk a kártyák megtervezésében is
 • Gyors szállítás

  Átlagosan 3-5 munkanap alatt készítjük el a nyomtatott plasztik kártyákat.
 • Express szolgáltatás

  Felár ellenében választható 24-48 órás expressz plasztik kártya nyomtatási szolgáltatás is.
 • Garancia

  100% elégedettségi garancia minden plasztik kártya gyártásra

A szeretteink számára a legmegfelelőbb ajándék megtalálása és kiválasztása napjaink felgyorsult tempójú világában gyakran kihívást jelent mindannyiunk számára.
Az ajándékkártya időtálló, praktikus és exkluzív megoldást kínál tehát minden érintett fél számára, mivel ez a műanyag kártya nem csak egy egyszerű ajándék, hanem egy olyan élmény, amely minden félnek örömet szerez és ezen felül hozzájárul a vállalkozások sikeréhez is.

Ajándék kártya felhasználási lehetőségei:

 • Szolgáltatói szféra: étterem, kozmetika, fodrászat, szolárium, szépségszalonok stb.
 • Kiskereskedelem: drogéria, ruházati-, műszaki üzlet stb.

Használj Te is ajándékkártyát

Az ajándékkártya kiemelkedő előnye az általános ajándékozási gyakorlattal szemben, hogy lehetőséget biztosít az ajándékozottnak, hogy saját belátása szerint használhassa fel a kártyán található összeget. Az ajándékkártya általában előre feltöltött értékkártya, hasonlóan funkcionálva az ajándékutalványokhoz, és meghatározott időtartamra vagy eseményre érvényes. Ugyanakkor a kártya a kibocsátó vállalkozás számára is tökéletes reklámeszköz, lehetőség kínálva saját tevékenységének ismertetésére és a szolgáltatásainak promotálására is.

Ajándékkártya a siker kulcsa

A sikeres vállalkozások egyik különös ismertetőjele a pontgyűjtő-, törzsvásárlói-, vagy ajándék plasztik kártyák sokrétű alkalmazása. Az ajándékkártya ideális megoldás mind az ajándékozott, mind az ajándékozó, és természetesen az azt kibocsátó vállalkozás számára is, ezért nem véletlenül sorolják a leginkább keresett nyomtatott plasztikkártya típusok közé az ajándékkártyákat. A kártya igény esetén többek között könnyen azonosítható sorszámmal vonalkóddal is ellátható, de adott esetben akár mágnescsíkkal vagy RFID chippel is rendelkezhet.

Mindenre van megoldásunk!

Extra plasztik kártya gyártási opciók

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő kártya választást és akár a grafikai tervezést is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésednél is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz plasztik kártyát, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

Átlagosan 3-5 munkanap alatt szállítunk, de expressz szolgáltatásunkat is igénybeveheted!

Plasztik kártya készítés főoldal banner
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ éve gyártunk már plasztik kártyákat, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db plasztik kártya gyártása, azonban minél nagyobb mennyiséget rendelsz, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

A plasztik kártya gyártás határideje a megrendelés bonyolultságától függ, de tipikusan 3-5 munkanapon belül elkészülünk a rendeléseddel. Nagyobb mennyiségű rendelés vagy speciális igények esetében az előállítási idő hosszabb lehet.

Természetesen! A tervezési eljárás rendkívül egyszerű. Csak küldd el nekünk a képeket/logókat, a szükséges adatokat és az instrukciókat, ami alapján elkészítjük a kártya designját. Amint jóváhagyod a plasztik kártya grafikai tervet, már indulhat is a kártya gyártási folyamat!

A plasztikkártyákon szinte bármilyen szöveg, kép, logó és vonalkód is megjelenhet. Gyártástechnikánknak köszönhetően azonban sepciális személyre szabályi lehetőségeket is kínálunk, mint dombornyomás, aláíró csík, stb.

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

A plasztik kártyákon számos extra gyártási lehetőséget tudunk biztosítani a dombornyomástól, a lyukasztásán keresztül egészen az aláíró csíkig mindent tudunk!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!